Bright, spacious, completely renovated apartment for 4 people, close to the center

  • 2 bedrooms
  • 1 bathroom

Description

The modern, spacious apartment was completely renovated at the end of 2016

All rooms are equipped with designer flooring in parquet look and therefore ideal for allergy sufferers. Living room and balcony, located on the 3rd floor apartment, offer a fantastic view of old and new lighthouse with south-west orientation. The completely new interior invites you to relax with a cozy living area. The new fitted kitchen leaves nothing to be desired, including all necessary kitchen appliances. The kitchen leads directly to the dining area, which seats up to 6 people for dining or a relaxing game night. The two bright bedrooms are accessible from the corridor. Bedroom I has a double bed with a large wardrobe, Bedroom II has two single beds. The bathroom offers plenty of space with 2 sinks, shower and toilet. The apartment is located in a well-maintained complex, which has plenty of parking, playground, lounges and Abstellmögichkeitkeiten for bicycles, etc. The beach and the center can be easily reached on foot or by bike in a few minutes, the bakery is even 50 meters from the property. Since the owners themselves are allergy sufferers, attention was paid to allergy-friendly materials throughout the apartment

Amenities

  • Parking
  • Heating
  • TV
  • Laundry
  • Dishwasher
  • Fitness

Map

Out of concern for privacy, this map displays an approximate location.
Select dates