The Journey House Luxury Haven

  • 1 bedroom
  • 1 bathroom


Historically, our property was part of the legendary River Kwai Horse Camp, established by the late German polo trainer, who moved from Bangkok not long after the end of WWII to give birth to the horse riding camp, a first of its kind in Kanchanaburi, if not Thailand, almost 70 years ago. Today our residence is physically still part of this uniquely historical place that occupies approximately a woodland of 28 acres - a largest residential green space nearest to town. This area is isolated from a busy tourist street near The River Kwai Bridge, though we are only 6 km. From town. , and 2. 5 km. On a back road to the Bridge. Secluded in a rural Thai village only 400 m. From a touristic Saiyok 323 highway, our place always surprises guests with its soothing serenity and astonishingly peaceful atmosphere. THE RESIDENCE: Timeless Elegance. Oriental Charms. Homey Atmosphere. The two-storey building is surrounded by beautiful garden and nature, occupying over half of the whole property. This house-cum-luxury boutique hotel was constructed as a home office eight years ago, and has undergone a big renovation to accommodate guests with special interest in a non-conventional place to stay. The main building design is a perfect blend of the influences of Colonial architecture as seen in Asia and a simple but stylish contemporary design. The interior design is directed by our personal passion towards a timeless charm of classic style and the cosy touch of the Oriental and Thainess. As similarly important, we integrate the natural elements, i. E light, views of nature and cheerful energy, into the whole design in order to make our residence a truly luxury escape with a touch of nature around. THE ROOM: Cosy. Stylish. Functional Luxury. Modern Comfort. All 8 rooms have their own bathrooms and feature the same amenities with a touch of luxury and warmth that lend our residence a 'home away from home' holiday haven. All rooms are air-conditioned. We are nature enthusiastic, spiritual and environmentally concerned. We also do love arts, so we always leave space for nature and arts in the building and throughout the property. Our design, whatever it is, must be in line with and benefit from the natural surrounding and landscape that we have in our area. When we began the renovation, we did avoid cutting trees. If possible, we would adjust a layout plan slightly if it caused some disturbance to our big trees that we value. And of course, we have done for a few times with some tangible evidences still to be seen today! LARGE BALCONY: A perfect hang-out with gorgeous garden view An ideal shared balcony perches on top floor and overlooks a lush garden and a swimming pool. Approximately occupying 32 sq. M. /344 sq. Ft. In size, the balcony can be perfect for any relaxation activities or such body & mind retreat exercise as yoga, pilates or Chinese Ti Chi. Small group gathering or meetings are possible on this spacious open-air balcony with the prevailing relaxing and positive energy around. Swimming pool: salt water system, 5 x10 m. With sun terrace. SALA NAGA: Pavilion under a shade of the enchanting rain tree. With its blessing and peaceful spells, SALA NAGA has been an attractive spot for our guests who spent much of their time either chatting, reading or taking an afternoon nap. It can be another nice place for small group talks, informal meetings or other gathering. Great sight of water lilies and our iconic Naga symbol - a true signature of this enchanting spot. Last, but not least, the whole garden and its unique elements; pond, butterflies, squirrels, birds, windy trail, proves a fantastic place for every single kid who evidently so much love exploring the natural world around them!


  • Internet
  • Pool
  • Parking
  • A/C
  • TV
  • Laundry
  • Hot Tub
  • Fitness
  • Smoking


Out of concern for privacy, this map displays an approximate location.